Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Un angajat de la USG a murit, în urma unui infarct

Vineri, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 10.30, la USG a avut loc un incident tragic.

Echipa externă de servicii mecanice, care desfăşura activităţi în cadrul societăţii, l-a pierdut pe şeful echipei, în vârstă de 64 de ani, a decedat în urma unui infarct miocardic.

„Din cele relatate de colegi, şeful de echipa a declarat că nu se simte prea bine şi că se retrage în magazia unde îşi lăsase medicaţia. Colegii l-au găsit după un scurt timp în stare de inconştienţă şi au chemat de urgenţă Salvarea/112 şi asistenta din cadrul uzinei, care au intervenit imediat. După o ora de încercări de resuscitare, medicii au fost nevoiţi să constate decesul.

Domnul Witold Urbanowski, în numele USG, a transmis personal condoleanţe fiului decedatului şi întregii familii, cât şi membrilor echipei companiei subcontractoare. Dumnezeu să îl odihnească în pace!” – se arată într-o informare a USG.

Inspectorul şef al ITM Vlcea, Marius Tănăsoiu, ne-a declarat că accidentul nu poate fi încadrat la categoria de „accident de muncă”, deoarece nu se respectă prevederile art. 5 di n Legea 319/2006. „Noi am declanşat cercetările pentru a stabili împrejurările producerii incidentului, însă vă pot spune că atâta timp cât nu avem vătămare violentă, nu poate fi vorba despre un accident de muncă” – susţine Marius Tănăsoiu.