Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto www.hotnews.ro

ATENȚIONARE COD PORTOCALIU DE INUNDAȚII PE DUNĂRE

foto www.hotnews.roAtentionarea cod portocaliu de inundatii pe Dunare emisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor(INHGA), a intrat in vigoare joi 10.03.2016 la ora 6:00 si e valabila pana in data de 18.03.2016 la ora 18:00.

Sectorul vizat de atentionarea cod portocaliu de inundatii este pe raza judetelor Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman, aval de Sistemul Hidroenergetic si de Navigatie Portile de Fier- Zimnicea.

INHGA arata ca trebuie monitorizata cu atentie evolutia situatiei hidrometeorologice si a comportarii lucrarilor hidrotehnice cu rol de aparare impotriva inundatiilor si ca sectorul Dunarii aval Gruia este aparat impotriva inundatiilor prin lucrari de indiguire.

Pana pe 18.03.2016 ora 18:00, este in vigoare si o atentionare cod galben de inundatii pe tot sectorul romanesc al Dunarii aval Sistemul Hidroenergetic si de Navigatie Portile de Fier , pe raza judetelor Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Constanta si Tulcea.