Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Asociația Zâmbete Colorate implementează la Vâlcea proiectul The Duke of Edinburgh’s International Award

Marti, 27 iunie, 27 iunie, la Biblioteca Judeteana „Antim Ivireanul” Valcea a avut loc prima intalnire cu tinerii valceni in cadrul programului The Duke of Edinburgh’s International Award. Dupa o scurta prezentare a programului, acestia au fost pusi in situatia de a descoperi singuri informatiile despre program printr-o metoda aventuroasa, Tresure Hunt. The Duke of Edinburgh’s International Award („Award”) este unul dintre cele mai complexe programe de dezvoltare personala pentru tineri, cu varsta cuprinsa intre 14 si 24 de ani. Este un program voluntar, necompetitiv, distractiv, echilibrat si presupune efort sustinut pe o anumita perioada de timp.

The Duke of Edinburgh’s International Award (DofE) incurajeaza tinerii sa isi construiasca propiul program prin activitatile alese, sa isi stabileasca obiective personale dar mai ales sa se provoace pe ei insisi pentru a-si atinge obiectivele.

DofE este cel mai complet program de dezvoltare personala la nivel mondial, prezent in peste 140 de tari si teritorii. Programul este furnizat de diferite organizatii sau institutii, dar pastreaza reputatia unica si valoroasa pe care o are in fata angajatorilor si persoanelor importante din comunitate.

Pana in acest moment, peste 8 miloane de tineri din intreaga lume au inceput calatoria spre un viitor mai bun prin programul Award.

In judetul Valcea programul AWARD este coordonat de Asociatia Zambete Colorate si este deschis tuturor tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 24 de ani. Informatii suplimentare despre inscriere in program se pot obtine prin: asociatiazambetecolorate@yahoo.ro, anto.enacache@yahoo.ro sau pagina de Facebook a organizatiei.