Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii răspunde nevoilor unui centru de plasament din VÂLCEA

Asociatia Orfanilor dovedeste inca odata ca este alaturi de copiii din centrele de plasament si cunoaste foarte bine de ce duc lipsa. Astfel in urma unor informari la sefii din centrele de plasament, Mihai GHEBREA, presedintele Asociatiei, a facut o lista de necesitati si prioritati. Una din problemele constatate a fost defectiunile la masina de cusut si a statiei de calcat din Centrul de Plasament ANA, care erau uzate si vechi. In clubul de net din cadrul aceluiasi centru s-au defectat si 3 computere. Acestea sunt folosite de un numar de 70 de copii si tineri din cadrul acestui centru, care de o perioada au dus lipsa.

In cadrul proiectul de stomatologie au fost achizitionate ustensile de uz zilnic pentru cabinetul aflat la Centrul de Plasament 3. Proiectul de dotare a fost inaintat si supus spre aprobare sponsorilor de traditie ai organizatiei, este vorba de Asociatia A.R.P.E. Elvetia care a raspuns promt solicitarilor venite din partea presedintelui Mihai Ghebrea. Mai mult A.R.P.E. Elvetia va incerca sa finanteze si alte proiecte utile pentru copiii din orfelinate. In cadrul acestui proiect au fost cheltuiti aproximativ 1.500 euro.

Bucuria a fost imensa pe chipurile copiilor pentru ca nu se asteptau ca in toiul verii sa le faca cineva o surpiza asa de mare. Pe aceasta cale Asociatia Orfanilor multumeste membrilor din Asociatia A.R.P.E. pentru acest sprijin.