Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

5 jocuri de cazino online în 2022

Jocurile de noroc online sunt ceva despre care majoritatea dintre noi am auzit. Mulți dintre noi și-au încercat chiar și norocul la un cazinou online înainte. Dar ce au aceste jocuri care le fac atât de populare?

Dacă întrebi o persoană obișnuită, el îți va spune că poți câștiga bani. Și dacă ești ca majoritatea oamenilor, cel mai probabil vei pierde totul și vei dori să faci altceva în schimb.

Nu este neobișnuit să găsești diverse jocuri de cazinou online, fiecare cu caracteristicile sale unice. Și dacă ți-aș spune că toate aceste jocuri sunt mult mai interesante decât jocul unui joc normal de cazinou? Cea mai bună parte este că toate sunt încă redate pe computer sau pe telefonul mobil!

Deci, în cazul în care ați trăit sub o stâncă, cazinourile online sunt unul dintre cei mai mari producători de bani online în acest moment. Deci, având în vedere acest lucru, am aruncat o privire la cele mai bune cinci jocuri de cazino online din lume.

1. Cash sau Crash

Acest joc cu dealer live de la Evolution are un RTP de 99,6%, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune din industrie. Bile mari colorate umplu centrul unui dirijabil enorm, care este decorul jocului. Chiar dacă ești un începător complet, un dirijor se va asigura că știi exact unde mergi în orice moment.

Cu toate acestea, acesta este un joc foarte simplu de luat și de stăpânit. Sunt 28 de bile: 19 verzi, opt roșii și una aurie. Tabelul de plăți crește cu un nivel dacă obțineți o minge verde, crescânde vă potențialul de câștig. Pentru a obține o vedere mai bună asupra orașului, veți vedea dirijabilul ridicându-se mai sus spre cer. Este posibil să câștigi jocul dacă așezi o minge aurie înaintea mingii roșii, dar trebuie să o faci înaintea mingii roșii. Ca bonus, mingea aurie acționează ca o barieră între tine și o minge roșie.

Deoarece există mai multe bile verzi decât roșii în acest joc cu dealer live, aveți șanse mai mari de a câștiga mai devreme.

Drept urmare, jucătorii care doresc să accepte premii mai mici pot pleca cu o mică câștig. Dar dacă vrei să câștigi mare, va trebui să-ți asumi riscuri din ce în ce mai mari, deoarece șansele tale de a alege o minge roșie cresc de fiecare dată când este selectată o minge verde.

2. Blackjack

Blackjack, sau 21, așa cum este mai cunoscut, este una dintre cele mai populare forme de jocuri de noroc bazate pe abilități. Câștigurile acestui joc le puteți găsi la cazinourile de pe teren și pe internet.

Deși jocurile cu dealer live și RNG pot diferi de la un site de jocuri de noroc la altul, acesta nu este întotdeauna cazul. Indiferent de ce, acest joc are cele mai bune cote pentru cei care doresc să-l joace.

Există o plată de 3:2 pentru un blackjack, în timp ce asigurarea plătește 2:1, iar cealaltă câștigă 1:1. Folosirea unei strategii de bază sau învățarea jocului poate reduce și mai mult avantajul casei, jucătorii pricepuți bucurându-se de cote mai mici de 1%.

Blackjackul îl găsești astăzi aproape în fiecare cazinou online, la fel ca aici în păcănele gratis.

3. Baccarat

Că versiune clasică a jocului, Baccarat nu este o surpriză pentru James Bond, care este un fan. Mini, Baccarat Banque, Punto Banco, Chemin de Fer și Punto Banco Mini sunt doar câteva dintre variantele interesante ale acestui joc de cărți care sunt populare în întreaga lume.

De obicei, mâna bancherului are mâna de sus în acest joc. Pe de altă parte, casa primește o reducere de 5% din toate câștigurile din pot. Este posibil doar un raport de plată extrem de rar de 8:1 în favoarea unei egalități, cu un raport de plată de 0,95:1 în favoarea băncii.

4. Ruleta

Ruleta este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de masa din cazinouri. Ruletă americană, europeană și franceză sunt trei dintre cele mai populare jocuri de ruletă. În fiecare dintre aceste jocuri, șansele sunt astronomice.

Ruletă franceză

Această versiune are cele mai mici cote, așa că începem cu ea. Dispunerea mesei în ruletă franceză o diferențiază de alte versiuni ale jocului. Jocul acestui joc este distractiv datorită avantajului scăzut al casei și a două reguli speciale. Pariurile cu numere par câștigă jumătate din miză lor dacă mingea ajunge pe zero după plasarea unui pariu. „La partage” este numele primei reguli speciale. Acest pariu va fi disponibil pentru următoarea rotire chiar dacă mingea ajunge pe zero dacă jucați conform celei de-a doua reguli speciale, cunoscută sub numele de închisoare. Jucătorii își vor colecta pariul inițial dacă acest lucru duce la un rezultat câștigător, evitând pierderea. Cu regulile sale privind pariurile întâmplătoare, ruletă franceză rămâne cea mai bună alegere față de ruletă americană, deoarece oferă jucătorului un avantaj mai mare.

Ruletă europeană

În această variantă este folosită o roată de rulete cu un singur zero. În comparație cu ruletă americană, care are zerouri duble, avantajul casei în această variație este de două ori mai mic. Nu există reguli suplimentare care să reducă avantajul casei pe care l-ai găsi în versiunea franceză a ruletei.

Ruletă americană

În ciuda avantajului mai mare al casei, aceasta este o alegere populară printre jucători. Numărul de buzunare de pe roată distinge acest model de restul. Ruletă Americană are 38 de compartimente, în timp ce celelalte două versiuni au 37 de compartimente fiecare.

Spre deosebire de credința populară, chiar dacă acest joc are cel mai mic „marginea casei”, șansele sunt totuși mai bune decât majoritatea jocurilor de ruletă de cazinou. Pentru că toate sunt aranjate în același mod, cele 38 de divizii ale roții au șanse egale de a ateriza mingea.

5. Craps

Mai multe recenzii indică faptul că zarurile au cele mai slabe cote dintre orice joc de cazinou. Deoarece unele pariuri necesită mai multe aruncări de zaruri, determinați probabilitățile de câștig și de pierdere pentru acest joc. Ca urmare, casa are un avantaj semnificativ la unele pariuri, în timp ce jucătorul are șanse mult mai mari de a câștiga la alte pariuri. Există un total de 36 de rezultate posibile la aruncarea celor două zaruri, numărul șapte având cea mai mare probabilitate (16,67 la sută), urmat de numărul șase sau opt (13,9 la sută) și numărul 12 având cea mai mică probabilitate (2,78 la sută). ).

Concluzie

În concluzie, acestea sunt cele mai bune cinci jocuri de cazinou online de astăzi și, totuși, avem o mulțime de lucruri interesante în acest an pentru jocurile de cazinou online.

Vedem deja jocuri noi de la unii dintre cei mai importanți dezvoltatori de jocuri din lume, cu titluri uimitoare, care vor apărea în curând pe piață.