Acasă Social 11 IMAGINI care arată cum DISTRUG oamenii Planeta

11 IMAGINI care arată cum DISTRUG oamenii Planeta

Ţelul nostru în viaţă a ajuns să se rezume la un singur lucru: câştigarea a unor sume cât mai mari de bani pentru a putea trăi. Oamenii sunt atât de ocupaţi cu acest mod de viaţă încât au uitat de lucrurile importante, au uitat să salveze planta, privind impasibili cum aceasta este distrusă la o rată exponențială.

Site-ul http://www.collective-evolution.com vorbeşte despre o mână de corporaţii, care au cam pus mâna pe întreaga planetă şi pe resursele ei, iar acest lucru este cât se poate de distrugător. Imaginaţi-vă dacă aceste corporaţii se reunesc şi îşi pun în joc toate resursele pentru a schimba lumea. Acest lucru ar face diferenţa! Cert este că avem nevoie de o schimbare în conştiinţa noastră pentru a salva planeta, dar mai ales avem nevoie ca aceste corporaţii să nu mai fie conduse de oameni lacomi, care au un sigur scop: să distrugă planeta Pământ.

Mici lucruri pentru a salva planeta putem face totuşi fiecare dintre noi. Spre exemplu, am putea folosi cânepa și alte ingrediente non-toxice biodegradabile pentru fabricarea produselor noastre. Cânepa poate fi folosită pentru a genera energie și are peste 50.000 de alte utilizări, dar această cultură este încă ilegală în multe locuri. De asemenea, am putea să nu mai folosim plastic, să nu mai defrişăm pădurile, să nu mai aruncăm gunoiul în public, să începem să reciclăm etc. Dar trebuie să ne autoeducăm!

Iată mai jos câteva fotografii care au făcut înconjurul Internet-ului de ceva timp şi care ar putea să ne pună pe gânduri!

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.