Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Veste bună de la DSP Vâlcea. În ultimele 24 de ore nu au fost internate în spitalele din Vâlcea persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1.338 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 82 de persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 25 sunt asimptomatice și cu forme ușoare ale bolii, 52 au forme medii și 5 sunt internate în secția ATI.

În ultimele 24 de ore nu au fost internate în spitalele din Vâlcea persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 13.004 de teste. În ultimele 48 ore, au fost înregistrate și 404 buletine negative.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice însituații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, înultimele 24 de ore, 19 decizii de izolare și 40 de decizii de carantină, în prezent, 479 depersoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 258 de persoane se aflăîn izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).