Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: S-a semnat contractul de achiziţie pentru TOMOGRAF

În data de 4 august 2015, vicepreşedintele cu atribuţii de Preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Gheorghe Păsat a semnat contractul de achiziţie pentru un computer-tomograf multislice cu 32 de slice-uri în valoare de 1.045.312,50 lei fără TVA, durata contractului fiind de 60 de zile.

Ofertantul care a înaintat această propunere financiară este societatea cu capital mixt româno-german S.C. Supermedical S.R.L.

“Felicităm Consiliul Judeţean Vâlcea pentru decizia de a cofinanţa acest proiect pentru dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă cu un computer-tomograf de o asemenea calitate. Este cel mai performant computer-tomograf din zona Olteniei fiind singurul de 32 de slice-uri. Acest aparat are şi cele mai mici costuri de întreţinere”, a precizat directorul general al Supermedical SRL, firma care a înaintat propunerea financiară.

Procedura de achiziţie a computerului-tomograf pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă s-a încheiat în data de 22 iulie 2015, sursa de finanţare fiind asigurată din fondurile bugetului judeţului Vâlcea prin Consiliul Judeţean şi ale Ministerului Sănătăţii, în valoare de 650 mii lei de la fiecare instituţie.

“Am reuşit să finalizăm o acţiune pe care ne-am propus-o pentru a urgenta accesul pacienţilor la servicii medicale de calitate şi, în felul acesta, am demonstrat că realizăm ceea ce promitem. Din toamna acestui an, pacienţii nu vor mai fi obligaţi să se deplaseze spre alte unităţi sanitare pentru tomografii şi vor beneficia gratuit de performanţele acestui computer-tomograf ultra-performant printr-o diagnosticare mai clară şi mai rapidă”, a declarat vicepreşedintele cu atribuţii de Preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea, Gheorghe Păsat.