Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: DOLIU în lumea medicală. Medic, în vârstă de 34 ani, răpus de COVID-19

Florin Onescu, medic specialist în cadrul secției de Radiologie și Imagistică Medicală de la Spitalul din Drăgășani, județul Vâlcea, în vârstă de doar 34 de ani, originar din comuna olteană Priseaca, a murit în noaptea de Revelion. Acesta s-a infectat cu Covid-19 și, în ciuda vârstei fragede, virusul nemilos l-a răpit pe bărbat mult prea devreme. Familia nu își poate reveni din șoc, în timp ce prietenii și colegii îl plâng neîncetat.

Medicul Florin Onescu lucra împreună cu fratele său la spitalul din Drăgășani. Apropiații au povestit că Florin venise în casa părintească înainte de Crăciun pentru a tăia porcul, iar ulterior s-a întors la Drăgășani. Nu după multă vreme, medicul a început să prezinte semne de răceală, astfel că și-a anunțat mama că nu se simte foarte bine și că transpiră mult.

În ciuda stării de oboseală, Florin Onescu s-a prezentat la muncă în acel weekend, iar ulterior semnele infecției cu Covid-19 au devenit și mai evidente, rămânând fără gust. Luni, bărbatul a fost îndrumat de familie să meargă la spital pentru a se testa și pentru a fi examinat.

Rezultatul testului Covid-19 a fost pozitiv, iar starea de sănătate s-a degradat extrem de repede. Acesta a fost internat inițial la Spitalul Muncipal Caracal, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Colentina din București. Din păcate, tânărul medic a pierdut lupta cu viața în noaptea dintre ani, vestea tristă a morții sale venind ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut.