Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tratamentul minune pentru lipsa de calciu

Orice persoană preocupată de sănătate ar trebui să ştie că cel mai important mineral pentru buna funcţionare a organismului este calciul. El formează oasele şi dinţii, contribuie la coagularea sângelui, la contracţia muşchilor şi organelor interne, dar şi la vindecarea fracturilor osoase.

Trebuie ştiut că, mai ales la femei, lipsa calciului din organism creşte riscul de osteoporoză. Conform statisticilor Ministerului sănătăţii în ţara noastră se estimează că aproape 1,5 milioane de români suferă de osteoporoză, dintre care 88% sunt femei. Pentru tratarea osteoporozei puteţi încerca un tratament naturist verificat, simplu de făcut, dar extrem de eficient cu miere, nucă şi ouă.

Aveţi nevoie de 15 ouă de ţară, 15-20 de lămâi, un kg de miere, un kg de nucă măcinată, 200 ml de ţuică naturală sau de bitter suedez.

Coaja ouălor se pisează şi se face praf. Se storc lămâile şi se strecoară sucul, se amestecă cu coaja de ou, astfel încât sucul să o acopere. Se închide vasul şi se lasă la loc răcoros şi la întuneric, până când praful se topeşte.

Procesul va dura în jur de 15-18 zile. Din când în când se amestecă cu o lingură din lemn sau din plastic. După ce s-a dizolvat praful de ouă, se strecoară compoziţia, se adaugă mierea, nuca şi ţuica. Se pune preparatul la frigider şi se poate consuma a doua zi.

Doza recomandată este de două linguri, de 3 ori pe zi, după mese. Cura de calciu natural se poate repeta după sase luni. Acest tratament naturist este foarte eficace nu doar pentru osteoporoză, ci şi pentru decalcifiere, demineralizare în bolile reumatismale, spasmofilii cauzate de lipsa de calciu, rahitism sau fracturi osoase.