Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto cugetliber.ro

TRATAMENT EXPERIMENTAL cu rezultate extraordinare: Cancerul mamar, stopat în 11 zile

foto cugetliber.roUna dintre cele mai agresive forme de cancer mamar și-a găsit leac în urma mai multor tratamente experimentale realizate de cercetătorii britanici de la Universitatea din Manchester. Testele au avut rezultate uimitoare mai ales că s-a ajuns chiar la stoparea bolii. Cercetătorii cred că acest tratament ar putea revoluționa pe viitor combaterea cancerului mamar.

În doar 11 zile, noua terapie anti-cancer a distrus tumorile. Experţii au declarat că este pentru prima oară când boala necruţătoare a avut astfel de răspuns la tratament. Aceştia au sugerat chiar că rezultatele în rândul femeilor care suferă de una dintre cele mai agresive forme de cancer mamar ar putea revoluţiona viitorul tratament al altor forme de cancer.

Tumorile care ajungeau până la dimensiuni de 3 cm au fost distruse de acest tratament, care este de fapt o combinație de medicamente, care costă în jur de 1.500 de lire sterline.

Descoperirile vor face posibil ca în viitor mii de femei să nu mai treacă prin sesiunile extenuante de chimioterapie care sunt prescrise, în mod normal, după operaţii.

Femeile din Marea Britanie care au primit acest tratament sufereau de una dintre cele mai agresive forme de cancer mamar – HER2 pozitiv. Acestora le-a fost administrată o combinaţie a unor medicamente speciale, iar 9 din 10 femei au arătat un răspuns pozitiv la tratament.