Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sucul de lămâie, remediu împotriva cancerului

Studii aprofundate au dovedit că banala lămâie are multiple proprietăţi terapeutice şi că aceasta poate fi un bun remediu împotriva cancerului. Sucul de lămâie a fost verificat pentru diferite forme de cancer.

Cercetările ştiinţifice realizate în anii ’70, arată că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas.

„În comparaţie cu produsul Adryamicin, un drog chimioterapeutic,f olosit în mod uzual, extrasul din lămâie cu bicarbonat acţionează de 10.000 de ori mai bine, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii. Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase. În privinţa bicarbonatului de sodiu, acesta schimbă PH-ul corpului şi se afirmă că este de mare folos în toate formele de cancer”, susţine unul dintre cercetători.

Iată cum trebuie să prepari sucul de lămâie pentru a avea rezultate imediate: într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi, apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa.

În dimineaţa zilei următoare, lichidul se filtrează. În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat. Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod. De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.