Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Salată de pui cu porumb

Ce vă trebuie? 1/2 piept de pui, 5 linguri cu vârf porumb (din conservă), 3 castraveciori muraţi, 100 gr caşcaval, 1 morcov, 2 linguri ulei măsline, 3 linguri suc de lămâie, sare, piper.

Cum se prepară? Pieptul de pui se pune la fiert în apă fierbinte cu sare. Se fierbe la foc domol cca. 30-40 minute. Se scoate şi după ce se răcoreşte un pic se desface fâşiuţe. Se adaugă porumbul peste carne. Castraveciorii se taie cubuleţe mici şi apoi se storc un pic de apă. Se adaugă peste carnea de pui. Se dau pe răzătoarea mare caşcavalul şi morcovul.

Se sărează şi se piperează salata după gust şi se amestecă uşor. Gustaţi să fie bine condimentată salata.

Se amestecă într-o ceşcuţă uleiul cu sucul de lămâie şi când devine ca o emulsie se toarnă peste salată. Se amestecă iar.

Poftă bună!