Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Roşii umplute cu ciuperci (de post)

Ce vă trebuie? 10-12 roşii mijlocii, 6-8 ciuperci, 3 linguri ulei, 1 ceapă, 4-5 căţei de usturoi, 1 legătură pătrunjel, sare, piper.

Cum se prepară? Speli roşiile, le tai capacul şi le goleşti de miez. Înlături seminţele şi toci pulpa cubuleţe mici. Laşi roşiile golite la scurs. Între timp, speli ciupercile, le toci şi le pui la călit în ulei.

Adaugi ceapa şi usturoiul tăiate mărunt, sarea şi piperul după gust. Laşi să fiarbă, la foc mic, 20 de minute.

După ce amestecul s-a răcit, pui pulpa de roşii şi pătrunjelul mărunțit, omogenizezi, apoi umpli roşiile. Le decorezi cu frunze de pătrunjel. Aşezi aceste roşii umplute cu ciuperci pe un platou şi le ţii la rece 1 oră înainte de a le servi.

Poftă bună!