Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Risotto cu pui şi praz

Ce vă trebuie? 250 g orez cu bob rotund, 500 ml supă din concentrat de legume, 1 piept de pui, 3 bucăţi praz, 1 ceapă, 1 lingură ulei, câteva fire de pătrunjel, sare şi piper după gust.

Cum se prepară? Se prepară supa din concentrat de legume şi cantitatea de apă indicată şi se dă deoparte. Într-o cratiţă cu pereţi groşi se pune uleiul la încins şi apoi se pune ceapa la prăjit. După ce s-a înmuiat, se adaugă orezul şi se căleşte uşor, să devină translucid.

Se adaugă carnea tăiată fâşii şi prazul tăiat rondele, se lasă un pic la călit şi se toarnă un polonic mic de supă. Se lasă la fiert şi apoi se adaugă câte un polonic mic de supă până ce orezul a absorbit tot lichidul.

Se sărează şi se potriveşte de piper şi se serveşte presărat cu pătrunjel.

Poftă bună!