Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Plăcintă cu cremă de cocos

Ce vă trebuie? 2 plicuri budincă de vanilie (care se pregătesc fără fierbere), 2 ceşti lapte, 1 ceaşcă nucă de cocos, 100 gr unt, 2 ceşti frişcă lichidă, 200 gr biscuiţi graham.

Cum se prepară? Amestecăm plicurile de budincă cu laptele şi 1 cană de frişcă lichidă. Adăugăm 3/4 din cantitatea de nucă de cocos şi amestecăm până la omogenizare cu mixerul. În această etapă crema trebuie să se întărească puţin.

Biscuiţii se fărâmiţează şi se amestecă cu untul la temperatura camerei. Amestecul va forma baza plăcintei. Crema de budincă se pune peste stratul de biscuiţi. Frişca lichidă o batem şi ornăm cu aceasta peste crema de budincă.

Presărăm deasupra restul de cocos şi dăm la rece pentru minim 4 ore.

Poftă bună!