Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA MINUNE cu ajutorul căreia scapi de GRĂSIMILE de pe ABDOMEN

De cele mai multe ori, femeile se confruntă cu probleme de digestie. Având o digestie lentă, ele, pe lângă faptul că nu elimină toxinele periculoase din organism, acumulează şi grăsimi pe abdomen.

Aceste grăsimi le dau bătăi de cap multor doamne şi domnişoare, care se ani în şir se străduiesc să le elimine. „Colăceii”, cum li se mai spune, sunt dificil de dat jos şi, de multe ori, nici exerciţiile fizice nu ajută la nimic.

Însă, de curând, câţiva nutriţionişti au făcut publică o reţetă care spun că face minuni şi care este şi sănătoasă. Ingredientele folosite nu ajută numai la o digestie mai bună, ci şi la eliminarea grăsimilor de pe abdomen.

Aşadar, femeile interesate trebuie să îşi procure următoarele ingrediente, pe care ulterior să le transforme într-un cocktail: șase prune uscat, 100 mililitri de apă fiartă, două linguri de fulgi de ovăz, o linguriță de semințe de in, o lingură de cacao şi 300 ml de kefir. Cum se prepară? Uşor! Prima dată se pune apa fiartă peste prunele uscate şi se lasă circa 10 minute pentru a se înmuia. În alt vas se pun ovăzul, seminţele de in şi cacao, peste care se toarnă kefirul. Prunele înmuiate şi tăiate mărunt se adaugă, amestecând bine. Asta este tot, însă nu se consumă imediat, ci trebuie lăsat o noapte în frigider. Compoziţia se va consuma a doua zi dimineaţa, pe stomacul gol.