Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Promenada inimilor – plimbare şi întrecere cu premii, pentru sănătate

Sănătatea este în mâinile fiecăruia dintre noi. Noi cei din Rotary suntem dedicaţi comunităţii în care trăim, iar acum avem ocazia, pentru al treilea an consecutiv, să arătăm acest lucru printr-un proiect iniţiat în urmă cu mai mulţi ani de rotarienii din România şi Republica Moldova!

Evenimentul este organizat de Rotary Club Râmnicu Vâlcea şi Rotary Club Râmnicu Vâlcea-Cozia, în colaborare cu Primăria Râmnicu Vâlcea.

Promenada Inimilor dedicata Zilei Mondiale a Inimii, va avea loc duminică 25 septembrie 2016, la Râmnicu Vâlcea. Evenimentul constă într-o alergare uşoară pe bd. Dem Rădulescu, urmat de premierea participanţilor. Adunarea celor interesaţi se face în curtea magazinului Annabella din capătul bulevardului Dem Rădulescu, la ora 11:00.

Promenada Inimilor este un concept simplu şi inovator ce are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea. Proiectul implică amenajarea (realizată încă din anul 2014), în parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea, a unei rute accesibile pe care publicul de toate vârstele este încurajat să facă mişcare şi în organizarea anuală a unei plimbări cu participare numeroasă.