Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto activenews.ro

MOARTE SUSPECTĂ a medicilor care susțineau că vaccinurile provoacă AUTISMUL

foto activenews.roCinci medici naturopaţi din SUA un murit în mod suspect în luna iunie 2015. Medicii proveneau din statele Florida şi Georgia. În mediul online s-au făcut numeroase speculaţii despre moartea acestora, iar o anumită parte a presei de peste Ocean, dând dovadă de umor negru, a concluzionat că profesia de medic naturopath este una dintre cele mai periculoase în SUA. Cu toate acestea, cel mai proeminent dintre aceste cazuri şi ramificaţiile sale ridică reale semne de întrebare.

Dr. Jeff Bradstreet din Georgia practica terapii alternative pentru autism şi datorită faptului că cei doi băieţi ai săi au fost diagnosticaţi cu această boală gravă. În data de 19 iunie 2015, medical a fost găsit împuşcat în piept pe malul unui râu. Cazul a stârnit comentarii şi pentru că Autoritatea Americană pentru Alimente şi Medicamente, făcuse o percheziţie la sediul centrului său de wellness. Cu ocazia percheziţiei, s-a găsit substanţa care se numeşte Gc-MAF – Factor de Activare Macrofagică derivat din proteina Gc, despre care se spunea în mandatul judecătoresc că reprezintă un produs greşit prezentat („misbranded”) din punct de vedere al legii federale americane.

Proteina Gc este produsă de organismul uman şi dacă o combini cu vitamina D3, ajută considerabil la creşterea imunităţii, adică a celulelor macrofage, care „înghit” literalmente tot ceea ce atacă organismul: viruşi, bacterii, celule canceroase.

Alţi confraţi de-ai doctorului mort susţin că, de fapt, cercetările făcute de dr. Bradstreet îl puneau pe acesta în mare primejdie.

„Cei cinci doctori naturopaţi decedaţi în zonă recent erau cumva „interconectaţi” prin interesul faţă de cercetările realizate de dr. Bradstreet şi de un al şaselea medic, dr. Nicholas Gonzalez, care trata cu succes cancerul la New York printr-o terapie alternativă cu enzime – decedat şi el în data de 23 iulie, aparent de infarct. În interviul radiofonic citat, dr. Broer spunea despre GcMAF că este „probabil cel mai eficient lucru din sistemul imunitar care poate ucide celulele canceroase”, arată publicaţii importante de pe Ocean.