Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: www.gandul.info

Ministrul sănătăţii: Dacă întâmpinaţi probleme, vă rog, scrieţi-mi aici

FOTO: www.gandul.infoRăspunsul dat de Vald Voiculescu pe Facebook a devenit la scurt timp viral. Într-o postare referitoare la un medicament pentru leucemie, autoarea îl întrebă cum poate să găsească respectivul produs, în condiţiile în care mai are tratament pentru doar 3 zile. Voiculescu ar fi aflat despre caz deoarece a fost tag-uit de coordonatorul ONG-ului Freedom Smiles. Acesta s-a interesat şi i-a răspuns femeii care se afla, desigur, într-o situaţie destul de dificilă, aşa cum se afla tot mai mulţi romani din cauza sistemul medical:

”Bună ziua!

Vă rog solicitaţi spitalului să solicite medicamentul la Unifarm. Astăzi de dimineaţă mai erau 3 pe stoc. Poimâine soseşte o nouă livrare dacă nu greşesc.

Dacă întâmpinaţi probleme, vă rog scrieţi-mi aici.”

La nici două ore de la răspunsul dat de Vlad Voiculescu postarea a devenit virala pe Internet, mulţi utilizatori ai Facebook-ului dând-o drept exemplu al modului în care autorităţile ar trebui să interacţioneze cu cetăţenii. Voiculescu a devenit ministru acum o lună, după ce Patriciu Cadariu şi-a anunţat demisia în urma scandalului dezinfectanţilor diluaţi.