Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Minifarm isi anunta prezenta in 7 orase mari ale tarii

Lantul de farmacii Minifarm este o afacere locala, controlata de antreprenori romani cu un capital 100% romanesc care a reusit in doar cativa ani sa se impuna pe piata si sa se lupte cu marile branduri. Preturile mici, dar si mai ales promotiile si discounturile oferite, i-au indemnat pe clienti sa vina de fiecare data doar in locatiile Minifarm.

In prezent, farmaciile sunt in numar de 63 impartite in zona de sud est a Romaniei, mai precis in judetele Constanta si Tulcea. Datorita bunei desfasurari a lucrurilor, farmaciile Minifarm urmeaza sa se mai extinda si in alte 7 mari orase acolo unde cererea pentru astfel de servicii este una destul de mare.

Preturi fara concurenta
In comparatie cu alte branduri farmaceutice de pe piata, Minifarm a reusit sa stabileasca cel mai mic pret pentru majoritatea produselor farmaceutice atragand astfel atentia tuturor clientilor. Mai mult decat atat, acestia se pot bucura de o serie de discounturi si de oferte gratie cardurilor de fidelitate ce pot fi obtinute din orice farmacie. Un alt avantaj il reprezinta cardul junior care permite achizitionarea in mod gratuit a retetelor pentru copiii. Grija pentru sanatatea celor mici este extrem de importanta asa ca acum parintii pot dormi linistiti stiind ca sunt protejati in cazul unor astfel de situatii neplacute.

Produse homeopate de o calitate foarte buna
Cei care sunt in cautarea unor produse homeopate sau cei care sunt interesati de medicina alternativa si doresc sa combine ceaiuri sau produse de plafar intr-un mod cat mai eficient, pot achizitiona ceea ce isi doresc chiar din farmaciile Minifarm. In plus, acestia pot apela cu incredere la echipa daca sunt in cautarea unui sfat. Toti membrii sunt oameni atent pregatiti si instruiti cu vaste cunostinte in domeniul medical ceea ce inseamna ca sunt mereu pregatiti pentru a raspunde tuturor intrebarilor.

Minifarm online
Un alt punct in plus il reprezinta site-ul online unde doritorii isi pot comanda produsele dorite. Procedura este una destul de simpla si de rapida, iar oamenii ajung sa economiseasca o buna parte din timp. Cozile interminabile sau timpul pentru drumul pana la unul dintre punctele farmaceutice poate fi acum mult mai bine folosit. Comanda va ajunge direct acasa in cel mai scurt timp si va fi livrata de catre un curier.

De asemenea, exista o rubrica denumita sfatul farmacistului, acolo unde vizitatorii pot citi diverse articole despre sanatate sau pot afla despre campanile aflate in desfasurare in orasul lor. Dorinta de a face bine, de a trage un semnal de alarma, i-a indemnat pe cei de la Minifarm sa lanseze o serie de initiative dedicate preventiei bolilor cardio-vasculare sau a osteoporozei. Doritorii au avut parte de analize gratuite efectuate sub atenta supraveghere a unei persoane autorizate.

Extinderea lantului de farmacii si in alte orase ale tarii este un moment intens asteptat de clientii care inteleg imporanta unei astfel de farmacii in zona lor. Dincolo de preturile foarte mici, oamenii au parte si de o servire promta si ireprosabila. Mai mult decat atat, mediul de lucru este unul placut, iar atmosfera este cat se poate de degajata.