Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Migdalele – multiple beneficii pentru sănătate

Conform unor studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi a maladiei Alzheimer. În cazul persoanelor cu risc de diabet, consumul zilnic de migdale reduce concentraţiile de glucoză din sânge.

Acestea sunt, de asemenea, bogate în minerale, printre care mangan, care contribuie la întărirea oaselor şi reglează zahărul din sânge, şi magneziu, esenţial pentru funcţionarea organelor, muşchilor şi a nervilor, pentru controlul glucozei din sânge şi reglarea tensiunii arteriale.

Consumul zilnic al unei cantităţi de 40 de grame de migdale reduce pofta de mâncare şi concentraţiile de glucoză din sânge, îmbunătăţind în acelaşi timp semnificativ absorbţia de vitamina E şi de grăsimi mononesaturate.