Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto dailymail.co.uk

MEDIC AMERICAN: Cancerul se poate vindeca în câteva săptămâni

foto dailymail.co.ukBoala secolul 21 este, fără putinţă de tăgadă, cancerul, maladie din cauza căreia milioane de oameni şi-au pierdut viaţa. Un medic american susţine că formă de cancer se poate vindeca în câteva săptămâni. Leonard Coldwell este un medic renumit pentru vindecarea unor maladii precum cancerul, sindromul de oboseală cronică, dar şi alte afecţiuni legate de stres.

„Din experiența mea, orice cancer se poate vindeca între două si 16 săptămâni, dar, la fel de adevarat este și faptul că orice doctor cu o experiență de peste 20 de ani știe că această boală se poate vindeca și instantaneu, fenomen cunoscut ca vindecare spontană”, afirmă Leonard Coldwell.

Medicul a explicat că poţi stopa cancerul dacă corpul bolnav devine alcalin, ca urmare a eliminării stării acide, dar şi a toxicităţii interne (acidoza). Adoptarea unor diete și a unor sucuri verzi, bogate în clorofilă, calciu bun și minerale (corpul ajunge la alcalinitate) ajută la alcalinizarea corpului. Poate dura câteva zile sau câteva săptămâni, dar cancerul va fi oprit.

Dr. Coldwell mai spune: „ (pentru a trata cancerul) unii medici din Europa folosesc injecții intravenoase cu vitamina C (în jur de 100 ml), de trei ori pe săptămână, sau mai des în unele cazuri. Din experiența mea, cancerul sau tumorile au dispărut chiar și în două zile. Vitamina C este un puternic vindecător și ajută și în majoritatea afecțiunilor inimii, dar din păcate, vitamina C va începe să fie un remediu dat numai pe rețetă și de formă sintetică, la fel ca și vitamina E”.