Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: VEZI AICI unde s-au mutat URGENȚELE Spitalului Județean VÂLCEA

Lucrările de modernizare ale Spitalului Județean Vâlcea continuă, iar conducerea Spitalului a decis ca din data de 24 februarie să mute în Corpul A al clădirii Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU), secția care îngrijește cei mai mulți pacienți din spital.

Vâlcenii care ajung la spital trebuie să știe că la urgențe se poate ajunge acum prin ușa de la prima intrare în spital, imediat după ce se trece de poarta spitalului.

Așa cum am spus, lucrările de renovare ale spitalului au ajuns și la parterul spitalului, în Corpul B, acolo unde îşi desfăşura activitatea Unitatea de Primiri Urgenţe. Mutarea UPU în celălalt corp de clădire are însă şi dezavantaje, care vor trebui acoperite până la finalizarea lucrărilor. Este vorba de faptul că UPU lucrează la 60 la sută din capacitate.

Astfel, managerul spitalului, medicul Dan Ponoran lansează un apel către toate unitățile spitalicești din Vâlcea pentru a tria corespunzător cazurile pe care le trimit către UPU Vâlcea.

„Am trimis astăzi (n.r.: ieri, 25 februarie 2016) o adresă către toate spitalele din judeţ, cu rugămintea de a tria foarte bine cazurile pe care la trimit la UPU, pentru că lucrăm la 60 la sută din capacitate. Îi rog şi pe această cale să încerce să rezolve cât mai mult din urgenţele minore şi să nu aglomereze UPU, care lucrează la 60 la sută din capacitate”, a precizat directorul Dan Ponoran.