Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Faţa ta arată de ce afecţiuni suferi!

Dacă până mai acum se spune că în tălpi există un adevărat „centru de comandă” pentru organele vitale din corpul omenesc, acum oamenii de ştiinţă au descoperit că pe faţa unei persoane se poate vedea de ce boli suferă. Este, de fapt, vorba despre o cercetare a medicilor din China, care sunt recunoscuţi pentru cercetările lor şi pentru modul care găsesc să vindece anumite afecţiuni prin metode naturiste.

Ei bine, aşa cum spuneam, chinezii au descoperit acum că pe faţa omului se reflectă foarte clar bolile de care suferă. Aşadar, fruntea ne arată dacă suferim de boli ale vezicii urinare şi ale intestinului subţire, afecţiuni de pot fi cauzate de consumul excesiv de grăsimi, alcool şi zahăr.

Zona dintre sprâncene ne arată în ce stare este ficatul nostru, iar arcul sprâncenelor ne reflectă dacă avem vreo boală de rinichi. Dacă suferi de vreo boală a inimii, chinezii spun că acest lucru se va vedea în zona nasului, iar dacă ai vreo afecţiune la plămâni vei vedea în partea superioară a obrajilor. Pe partea inferioară a obrajilor veţi vedea de ce afecţiuni suferiţi la plămâni şi rinichi.