Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DSP VÂLCEA: Șapte noi cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, până la data de 10 iulie, pe teritoriul județului Vâlcea, au fost confirmate 99 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre aceastea, 42 au fost externate, șase au decedat, iar alte două persoane se află internate înunități sanitare din alte județe.

De la ultima informare de presă au fost înregistrate șapte cazuri noi de îmbolnăvire. Starea de sănătate a noilor persoane diagnosticate pozitiv este următoarea: trei persoane sunt asimptomatice și patru persoane prezintă forme ușoare de boală.

În unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea sunt internate în prezent 17 persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 cu domiciliul in judetul Valcea. De asemenea, 8 persoane confirmate pozitiv se află sub monitorizare medicală la locul de rezidență, la momentul actual acestea neprezentând semne și simptome specifice infecției cu SARS-COV-2.

În centrul de îngrijire și asistență de la Zătreni, în acest moment, se află 24 persoane confirmate cu SARS – CoV-2 . Aceste persoane sunt asimptomatice și sunt monitorizate de personalul medico-sanitar și de îngrijire din centru, sub coordonarea medicilor în specialitatea Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.