Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

DSP VÂLCEA: În prezent, în unitățile sanitare din Vâlcea se află internate 115 persoane confirmate pozitiv SARS-CoV-2

Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 2.212 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. Numărul persoanelor care au decedat ca urmare la infecției cu virusul SARS-CoV-2 si a altor afecțiuni este de 37.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 115 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 42 sunt asimptomatice și cu forme ușoare ale infecției, 67 au forme medii și 6 sunt internate în secția ATI.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea 5 persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 1.378 din cele internate înunități sanitare de la începutul pandemiei.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 17.851 de teste.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 20 de decizii de izolare și 23 de decizii de carantină, în prezent, 423 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 331 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).