Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: www.libertatea.ro

Declaraţiile halucinante ale Oliviei Steer din timpul emisiunii lui Gâdea, în atenţia CNA

FOTO: www.libertatea.roDupă emisiunea de miercuri seara în care Olivia Steer a fost invitată în platoul emisiunii “Sinteza Zilei” moderată de Mihai Gâdea, CNA-ul a primit 35 de sesizări din partea telespectatorilor. Olivia Steer și-a exprimat convingerile proprii, nedovedite științific, legate de riscurile vaccinării şi a cerut dovezi care să arate că trei copii au murit recent din cauza epidemiei de rujeolă.

„Să vorbim de vaccinuri. Există două tabere şi în rândul specialiştilor. Nu am studii medicale. Trebuie să ascult ce spun ambele tabere din lumea medicală şi să le cântăresc, pentru că trebuie să iau decizii medicale în ceea ce îi priveşte pe copiii mei sau pe mine. Eu în momentul de faţă nu sunt persoană publică din punct de vedere legal. Nu le îndeplinesc. Sunt persoană privată. Am dreptul să mă informez. Să am convingeri şi să le exprim liber. Sunt consfiinţite de Constituţie. Toţi avem dreptul să avem păreri. Ministerul Sănătăţii încearcă să mă facă pe mine vinovată. Dar cu Brădetul? Copiii aceia au murit din cauza vaccinurilor aduse din Kazahstan şi nu a brânzei de la Brădet. Erau vaccinuri însemnate cu un cod special, care arătau că ele sunt mai mult experimentale şi acele vaccinuri au fost administrate la copii. Spune documentul de la Ministerul Sănătăţii, care a fost şters de pe site. Cu acele vaccinuri au fost vaccinaţi copiii de la Argeş. De aceea au murit”, a declarat Olivia Steer în cadrul emisiunii.

În apărare Oliviei Steer a sărit şi celebrul ei soţ, Andi Moisescu: ”Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”.