Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Costi Rădulescu vrea: MAI MULT SPRIJIN DE LA MINISTERUL SĂNĂTĂŢII !

În cadrul unui interviu, deputatul social-democrat Costi Rădulescu a mărturisit că va face tot posibilul să aducă cât mai multe fonduri în judeţul Vâlcea, în special pentru spitale. Ţinând cont că acum ministrul Sănătăţii este vâlcean, parlamentarul PSD este încrezător că acesta îşi va îndrepta privirea şi către judeţul nostru.
Reporter: Domnule deputat cum decurge o zi din viaţa dumneavoastră atunci când la Camera Deputaţilor nu este Plen?

Costi Rădulescu: Păi, când nu suntem în Plen sunt Comisii şi uite ca să vă dau exemplul zilei de miercuri, 19 martie a.c., la ora 09.30, am avut o întâlnire cu raportorii pe probleme legislative, la ora 10.30 ne-am întâlnit cu Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD, iar după aceea am plecat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pentru a discuta anumite probleme sesizate de mai mulţi primari din judeţul Vâlcea. Am avut şi comisie. Ziua se încheie destul de târziu pentru că în Bucureşti pierzi foarte mult timp să ajungi dintr-un loc în altul.

Rep.: De campanie vă pregătiţi?

C.R: Bineînţeles, mă întâlnesc săptămânal cu domnul preşedinte Ion Cîlea, cu ceilalţi colegi, mă deplasez în teritoriu, suntem conectaţi, ca să zic aşa, cu toţii la pregătirea campaniei electorale. Trebuie să scoatem un rezultat bun la europarlamentare şi să arătăm, încă o dată, că suntem o organizaţie puternică.

Rep.: Ce faceţi la primăria Râmnicului?

C.R.: La ora la care vorbim decizia încă nu s-a luat în cazul domnului primar, prin urmare nu ştim dacă avem alegeri. Sunt convins însă că PSD-ul câştigă primăria Municipiului Rm. Vâlcea, în cazul în care se va da o condamnare şi se vor organiza alegeri.

Rep.: Sunteţi în Comisia de Sănătate, una dintre cele mai importante, iar ministrul sănătăţii este vâlcean. Ce planuri aveţi pentru a ajuta mai mult judeţul Vâlcea şi a-l determina pe ministru să acorde o mai mare atenţie spitalelor din Vâlcea?

C.R.: Aaa… am planuri importante. Am avut deja două întâlniri cu domnul ministru Nicolae Bănicioiu şi i-am transmis o solicitare pentru dotarea în regim de urgenţă a secţiei Chirurgie şi Ortopedie Pediatrica cu o masă de operaţie şi cuprinderea Spitalului Judeţean Vâlcea într-un program naţional de depistare precoce a displaziei de şold cu finanţare de la bugetul de stat. Mi-am propus ca săptămâna viitoare să merg la Ministerul Sănătăţii cu alte propuneri, pentru că ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean din Vâlcea are nevoie urgentă de dotare cu aparatură medicală. Lista este lungă, însă îmi doresc ca măcar o parte din această aparatură să vină în judeţul Vâlcea. Şi acesta este doar începutul solicitărilor mele, pentru că voi continua să lupt pentru sănătatea vâlcenilor.