Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Costi Rădulescu: „Masa de operaţii de la Chirurgie Infantilă este în pericol să rupă în timpul unei intervenţii chirurgicale”

Deputatul Constantin Rădulescu s-a arătat consternat zilele trecute de răspunsul primit la una din interpelările sale către ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu. Parlamentarul vâlcean i-a solicitat ministrului alocare unei sume de 30.000 de euro pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, mai exact pentru dotarea Secţiei de Chirurgie Infantilă cu o masă de operaţie modernă. Asta pentru că, din câte spun medicii, masa de operaţii ce este în dotare acum se află într-o stare precară şi se poate rupe în orice moment cu pacientul pe masă.

Numai că, oficialii Ministerului Educaţiei probabil nici nu s-au sinchisit să citească interpelarea deputatului Costi Rădulescu. Asta pentru că răspunsul lor a fost halucinant, fără sens, cu multe greşeli şi copiat din răspunsul dar pentru Spitalul din Neamţ „Este inadmisibil ce se întâmplă! Nu vreau să se înţeleagă greşit şi să se spună că îi atac pe colegii liberali, însă nu poţi, ca ministrul al Sănătăţii, să faci astfel de greşeli. La solicitarea mea pentru alocarea unei sume de bani pentru Spitalul Judeţean Vâlcea, am primit un răspuns de-a dreptul jenant. Pe lângă faptul că în respectiva hârtie scria că Ministerul Sănătăţii nu are de unde să aloce 30.000 de euro – să fim serioşi! – răspunsul era unul greşit. În sensul că dacă pe prima pagină se menţiona Spitalul Judeţean Vâlcea, deja pe a doua pagină se vorbea de Spitalul din Neamţ. Ceea ce mă face să cred că răspunsurile Ministerului Sănătăţii sunt stereotip şi că nimeni nu realizează de fapt importanţa şi urgenţa solicitării” – a declarat deputatul Constantin Rădulescu, deputatul Colegiului Uninominal Rm. Vâlcea Sud.