Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CE TE FACI DACĂ NEVASTA ÎȚI NAȘTE GEMENI CARE SUNT DIN TAȚI DIFERIȚI? O BAȚI, DIVORȚEZI SAU O IERȚI?

Desi pare un scenariu de roman si pentru oameni este mai greu sa-si imagineze ca exista in realitate asa ceva, este posibil sa existe gemeni cu tati diferiti in cazul in care o femeie ramane insarcinata cu un partener si ghinion, ramane insarcinata dupa doua-trei zile cu un alt partener.

Explicatia data de specialisti este ca spermatozoizii supravietuiesc in organismul unei femei timp de pana la 72 de ore si daca in acest timp femeia a avut contact sexual cu doi parteneri diferiti, desi sunt cazuri rare, pot sa apara gemeni care au aceeasi mama si tati diferiti.

Testele ADN sunt cele care arata cu exactitate daca copiii pe care-i ai, sunt ai tai.

Barbatul care afla despre infidelitatea femeii care-i este sotie, reactioneaza in mod diferit, dar in cele mai multe cazuri divorteaza.

De exemplu, un chinez a divortat cand a aflat ca este tatal doar al unuia dintre gemenii nascuti de sotie. Un polonez a inaintat proces de custodie deoarece sotia s-a mutat impreuna cu copiii la amant.

In concluzie, femeile care au relatii cu mai multi barbati, trebuie sa stie ca este bine ca in perioada de ovulatie sa aiba doar relatii conjugale.