Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Ședință în miez de noapte la Consiliu Județean! Contestații pentru concursul de manager la Spitalul Județean Vâlcea

Situație fără precedent la Consiliul Județean Vâlcea! Ședința comisiei de soluționare a contestației depuse de candidatul Georgeta Săliște, care a participat la concursul pentru postul de manager al Spitalului Județean Vâlcea, s-a întins până târziu în noapte.

Membrii comisiei de soluționare a contestațiilor s-au întâlnit vineri, 19 iunie a.c., la orele 18.00 și au terminat ședința în jurul orelor 23.30, timp în care contestația lui Săliște a fost întoarsă pe toate părțile. Din păcate pentru fostul manager al Spitalului Județean Vâlcea, aceasta a fost respinsă. Așadar, Adrian Ponoran rămâne manager al spitalului.

Pe scurt, Georgeta Săliște a contestat rezultatul de la testul grilă, nota finală și a cerut și reluarea probei de susținere a proiectului de management. De asemenea, fostul manager a mai contestat și faptul că în timpul examinării nu au fost atinse toate punctele din bibliografie.

Reamintim că notele finale ale celor doi candidaţi, în urma adunării tuturor celor 3 probe (testul grilă, interviul de selecţie şi proiectul de management) sunt următoarele: Adrian Ponoran – 9,02 şi Georgeta Sălişte – 8,28.

Probele pentru organizarea concursului pentru postul de manager la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea au luat sfârşit. Joi, 17 iunie a.c., cu începere de la ora 10.00, s-a desfăşurat proba de susţinere a proiectului de management a celor doi candidaţi care s-au calificat după proba de test grilă. Evaluările s-au încheiat în jurul orelor 14.30, iar membrii comisiei au stabilit că medicul Ponoran este noul director al spitalului. Adrian Ponora a obţinut nota de 9,198 , Georgeta Sălişte, fostul manager, a obţinut nota 7,55.