Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Aparatul Stiline, prietenos cu natura, perfect pentru auzul tău

În momentul actual peste 5% din populația lumii suferă de pierderea auzului, repectiv 466 de milioane de persoane de pe întreg globul. Se estimează că 34 de milioane dintre aceştia sunt copii.
Cauzele care contribuie la această afecțiune sunt extrem de numeroase. Pentru că în cele mai multe cazuri, pierderea auzului se realizează gradual, pacientul amână realizarea unei audiograme până când este prea târziu, poate chiar la surditate.
Primăvara reprezintă un nou început, acum este momentul perfect în care să îți testezi acuitatea auzului. Chiar dacă auzul nu mai funcționează la cotele maxime, acest lucru poate fi remediat. Este extrem de important să previi o degradare bruscă a auzului tău. Salvându-ți auzul, îți asiguri fericirea.
Echipa Clarfon este alături de tine și te ajută să găsești cele mai bune soluții de protecție sau de punere în valoare a capacității auzului. Este important să cunoști faptul că problematica tulburărilor de auz este destul de extinsă.

1. Se estimează că până în 2050, peste 900 de milioane de oameni vor suferi de pierderea auzului.
2. 60% dintre copiii cu deficienţe de auz prezintă cauze care pot fi prevenite.
3. 1.1miliarde de tineri (12-35 de ani) prezintă risc de pierdere a auzului ca urmare a expunerii la zgomote puternice.
4. Persoanele cu probleme de auz pot beneficia de tratament când depistarea este precoce – există dispozitive de auz, implanturi cohleare şi alte dispozitive.
Primăvara aduce noi oferte la Clarfon, în luna martie orice audiogramă efectuată este realizată în regim gratuit, acesta este momentul în care să conștientizezi că amânarea nu este o soluție.

Prietenos cu natura, perfect pentru un auz sănătos, Clarfon îți prezintă noul aparat Stiline. Este blând cu natura pentru că funcționează cu baterii reîncărcabile. Acesta are o capacitate uimitoare de adaptare, respectiv 127 de medii sonore. Acest tip de aparat este deținătorul unui senzor de mișcare integrat pentru cea mai bună adaptare la mediul auditiv. Pe lângă funcțiile noi pe care acest aparat le are, Clarfon a pregătit și o ofertă extraordinară: 15% reducere la orice aparat Stiline achiziționat pe parcursul lunii martie.