Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: www.tolo.ro

Alt caz de infecţie intraspitalicească iese la iveală: un antrenor se luptă de un an cu Piocianicul şi Klebsiella

FOTO: www.tolo.roUn alt caz de infecţie cu superbacterii iese la iveală. După ce soţia pilotului Marian Cojocaru, care a suferit un accident cu un paramotor la Comana, a declarat că acesta a fost infectat cu două bacterii rezistente la antibiotice: Klebsiella şi Acinetobacter, o altă poveste asemănătoare iese la iveală.

De această dată este vorba de antrenorul de atletism Nicolae Mărăşescu. Conform tolo.ro, antrenorul a mers voluntar la operaţie pentru că şchiopăta.Chiar dacă intervenţia chirurgicală nu era una complicată antrenorul a pierdut mult sânge şi a suferit leziune cerebrale. A stat în comă două săptămâni şi acesta a reprezentat doar începutul calvarului.

Infecţiile intraspitalicesti cu Piocianic şi Klebsiella l-au imobilizat la pat. La cei 77 de ani era un om activ, plin de viaţă. Totul s-a năruit după acest nefast incident. Din respect pentru personalitatea acestui mare antrenor, familia a dorit să păstreze discreţia timp de mai bine de un an. Probabil speranţele care li se năruiesc zilnic şi cazurile tot mai dese prezentate la televizor, i-au determinat pe apropiaţii antrenorului să lase povestea să ajungă la public.