Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

32 cazuri noi de persoane infectate COVID-19

Până la data de 21 august 2020, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate 956 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, cu 32 de cazuri mai mult decât în ziua anterioară.

Astăzi au fost declarate alte cinci cazuri în cadrul focarelor deja existente, un caz fiind la un agent economic și patru cazuri la instituții publice.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 82 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 50 sunt asimptomatice și cu forme ușoare ale bolii, 28 au forme medii și patru sunt internate în secția ATI. În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea șase persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 282.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 10.233 de teste.

Astăzi au fost înregistrate și de 241 de rezultate negative.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 82 de decizii de izolare și 78 de decizii de carantină, în prezent, 421 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 82 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).