Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cod PORTOCALIU de caniculă în județul Vâlcea!

Vâlcea se afla sub CODUL PORTOCALIU DE CANICULĂ, astăzi, 20 iunie!


Fenomene vizate: val de căldură, caniculă, disconfort termic accentuat
Valul de căldură va continua să se intensifice, astfel încât în Banat, Oltenia, sud-vestul Transilvaniei și în jumătatea de vest a Munteniei, se vor înregistra temperaturi deosebit de ridicate pentru această dată.

Maximele se vor situa, în general, între 34 și 38 de grade, va fi caniculă și disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Local noaptea va fi tropicală, cu temperaturi minime ce se vor situa în jurul valorii de 20 de grade.
Notă: În zilele viitoare valul de căldură va persista în cea mai mare parte a țării, iar disconfortul termic se va menține accentuat.

COD GALBEN în celelalte regiuni ale țării!
Interval de valabilitate: 20 iunie
Fenomene vizate: val de căldură, caniculă, disconfort termic ridicat
Valul de căldură va persista în Crișana, în cea mai mare parte a Transilvaniei, în sudul Moldovei, în jumătatea estică a Munteniei și în Dobrogea continentală, temperaturile maxime se vor situa în general între 32 și 35 de grade și local va fi caniculă. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) local va depăși ușor pragul critic de 80 de unități.