Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Voievodul se întoarce acasă! MIHAI VITEAZUL: PRINŢUL INTRAT ÎN LEGENDA EUROPEI – proiecţie de gală la Cinema City Râmnicu Vâlcea

Vineri, 22 iulie, de la ora 19.00, Cinema City Râmnicu Vâlcea aduce în faţa cinefililor filmul ”Mihai Viteazul: Prinţul intrat în legenda Europei” cu ocazia unei proiecţii de gală ce se va bucura de participarea principalilor protagonişti: actorii Denis Ştefan, Maia Morgenstern, Liviu Cheloiu, Aurelian Man, alături de actriţa şi regizoarea Mihaela Mihai.

Filmul (care cuprinde numeroase scene filmate pe meleagurile vâlcene) prezintă, ca o amintire a Domnitorului (Denis Ştefan) care călătoreşte în timp alături de soţia sa, Doamna Stanca (Mihaela Mihai), viaţa lui Mihai Viteazul, cel mai strălucitor Domnitor al românilor. Viaţa lui Mihai este retrăită de spiritul său şi al doamnei Stanca, reîntorşi în locul naşterii Voievodului, Drăgoeşti. Un film despre evoluţia tânărului care, în numai şapte ani, reuşeşte să facă o politică aşa cum Europa nu mai văzuse niciodata. Şi schimbă, deşi pentru puţină vreme, o epocă afundată într-o brutalitate incredibilă. Un tânăr care s-a aventurat cu îndrazneală şi sinceritate în strategii uimitoare, mai mult decât ajunsese să o facă vreodată un român al acelor timpuri, într-o lume neliniştită de frământări politice. Este povestea Voievodului care la acea vreme a cutremurat gândurile şi acţiunile Europei, cucerind încrederea conducătorilor ţărilor europene ale epocii sale, înainte să împlinească vârsta de 40 de ani. Un vizionar care a dus la crearea României de astăzi şi al cărui destin a rămas pentru totdeauna în istorie.

Biletele pot fi achiziţionate online:
https://bit.ly/CinemaCity_MihaiViteazul