Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Români urmăriți de carabinieri în Italia, după ce s-au răsturnat cu un BMW înmatriculat în Vâlcea

Trei români au fost prinși de carabinieri în dimineața zilei de marți, 6 septembrie, după o urmărire de mai mulți kilometri.

Aceștia s-au răsturnat cu mașina, un BMW înmatriculat în Vâlcea, după ce au încercat să scape de poliție printr-un tunel. Toată acțiunea s-a petrecut înainte de ora 9, la Milano, pe via Gattamelata (zona Fiera).

La bordul mașinii se aflau patru cetățeni dintre care trei români, reținuți de carabinieri. Al patrulea pasager a fugit și este de negăsit. Naționalitatea lui nu a fost dezvăluită, menționează Milano Today.

Astfel, marți dimineața, în Viale Certosa, când carabinierii au încercat să oprească un autoturism BMW cu patru persoane la bord, șoferul bolidului a preferat să accelereze și s-a îndreptat cu viteză spre via Gattamelata, unde, la intrarea în tunel, a lovit trei mașini după care s-a răsturnat.

Cei patru bărbați aflați la bord au reușit să iasă din mașină și au luat-o la fugă în direcția spre Casa Milan, traversând tot tunelul. Trei din cei patru pasageri din mașină au fost opriți chiar în fața sediului clubului de fotbal. Ei au fost identificați ca fiind de naționalitate română. Al patrulea este căutat de carabinieri.