Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO. Petrecere cu peste 100 de persoane, dintre care patru erau în carantină, într-un club din Vâlcea

În noaptea de 11 spre 12 decembrie, a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești, împreună cu Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, polițiștii municipiului Drăgășani și luptători S.A.S Vâlcea au organizat și desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe raza de competență, în context COVID-19, dar și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, siguranță rutieră cât și pe linie economică.

Astfel, începând cu ora 00:00, polițiștii au descins în incinta unui club din comuna Amărăști, unde au întrerupt activitatea acestuia, care era în plină desfășurare contrar legislației în vigoare, fiind legitimate 115 persoane, constatându-se și faptul că 4 dintre acestea nu respectau măsura carantinării la domiciliu.

Persoanele identificate în incinta clubului, cât și operatorul economic, care nu a respectat măsura referitoare la suspendarea temporară a activității, au fost sancționate conform legislației în vigoare.

De asemenea, în județ au fost controlate alte 5 obiective economice, 56 de autovehicule și alte 78 de persoane au fost legitimate.

În cadrul acțiunilor pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 123 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în cuantum de 129.440 de lei, dintre care 116 sancțiuni conform Legii 55/2020, 1 sancțiune conform OUG 34/2008, 1 sancțiune conform O.G.28/1999 și 5 sancțiuni la regimul rutier.

Totodată, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și a fost reținut în vederea suspendării 1 permis de conducere.