Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: „Ne vedem în trafic, băieţii mei!”. Un minor din Vâlcea s-a filmat pe TikTok în timp ce conducea o maşină şi provoacă Poliţia

Poliţiştii din Vâlcea s-au autosesizat după ce mai mulţi tineri au transmis live pe TikTok în timp ce se află în trafic, într-un autoturism care pare condus de un minor. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că maşina era condusă de un minor, în vârstă de 14 ani, aceştia deschizând dosar penal.

În imaginile postate pe TikTok se văd mai mulţi tineri într-un autoturism aflat în mers, la volanul căruia se află un adolescent. Autovehiculul are volan pe dreapta, iar imaginile filmate cu telefonul de pasagerul din stânga şoferului arată că autoturismul rulează pe drumurile din localitatea Bălcești. Adolescenţii ascultă manele şi au şi un mesaj pentru cei care îi urmăresc pe reţeaua de socializare (mesaj scris greșit din punct de vedere gramatical). Cel mai probabil autorul a vrut să spună: „Ne vedem în trafic, băieții mei. Polițiștii sunt frații mei. Vă pupăm”.

În urma apariţiei pe reţeaua de socializare a imaginilor, poliţiştii s-au autosesizat.

”În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, stabilindu-se că este vorba de un minor, din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, care a condus un autoturism în localitatea Bălceşti, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis, miercuri, Poliţia Judeţeană Vâlcea.