Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO. Clipul de Crăciun cu efecte speciale, realizat la Vâlcea şi promovat de Ministerul Afacerilor de Interne

Anul acesta, Ministerul Afacerilor Interne şi Jandarmeria Română au promovat, pe paginile lor de socializare, un inedit mesaj de sărbători. La realizarea sa au contribuit şase maşini de intervenţie şi jandarmi din cadrul IJJ Vâlcea.

Este vorba despre un clip video în care luminile unor autospeciale de intervenţie sunt sincronizate pe acordurile colindului „Deck the Halls”, şi care se finalizează cu urarea „Sărbători fericite!”. 

Postarea a depăşit 300.000 de vizualizări, numai pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor de Interne, în mai puţin de trei zile. Clipul a fost preluat de la Jandarmeria Română care la rândul său l-a promovat de la unul dintre inspectoratele din ţară, fiind realizat de purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Vâlcea, plt. major George Tacăle.
El este autorul mai multor producţii video ieşite din comun, realizate voluntar, prin care se străduieşte să promoveze într-un alt mod imaginea Jandarmeriei, cum ar fi cel cu „Imnul României” cântat la pian pe culmile munților, la Vârful lui Roman în Munţii Căpăţânii, sau cel dedicat Zilei Jandarmeriei cu primii eroi din viața fiecărui copil – care sunt părinţii, în mod special taţii.
„Toate clipurile pe care le-am realizat până acum, cu diverse ocazii, au fost promovate de către Jandarmeria Română, dar acesta din urmă, sper să nu mă înşel, este primul promovat şi de Ministerul Afacerilor de Interne. Mi-a luat o oră să filmez şi 10 ore la montaj”, a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul” realizatorul mesajului de Crăciun al MAI şi Jandarmeriei Române, George Tacăle.

Sursa video: Facebook/ Inspectoratul Județean de Jandarmi Vâlcea