Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Vâlcean mort într-un cumplit accident în Ungaria, pe M1

Un nou accident teribil în Ungaria în care este implicat un român. O mașină a zburat de pe șosea și a aterizat într-un șanț de pe marginea autostrăzii M1, direcția spre Budapesta, în zona Tata, la kilometrul 69, marți de dimineață. Șoferul a fost resuscitat peste 40 de minute, în zadar, scrie portalul maghiar de știri Baleset Info.

Pompierii din Tatabanya și pompierii voluntari din zonă au fost chemați la locul accidentului, unde au găsit șoferul încarcerat între fiarele strivite ale Mercedesului G pe care-l conducea. A fost nevoie de instrumente de descarcerare pentru a-l scoate. Un elicopter a fost chemat la locul accidentului.

Poliția maghiară a informat că autoturismul Mercedes, înmatriculat în România, condus de un bărbat din Vâlcea, a acroșat un Audi de pe prima bandă, după ce șoferul român a schimbat inexplicabil direcția de mers. După impact, Mercedesul a zburat de pe șosea, s-a rostogolit și a ajuns în șanțul de pe marginea autostrăzii.

În accident, șoferul a suferit răni atât de grave încât și-a pierdut viața. Timp de mai bine de 40 de minute, salvatorii au încercat resuscitarea lui, în zadar, fiind șocați de rănile suferite de român.