Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Tânăr cu permisul suspendat, a provocat și a părăsit locul accidentului

La data de 26 octombrie a.c.,  în jurul orei 19:17, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112,  de către un bărbat, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu a fost identificată o persoana de sex masculin, în stare de inconștiență.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, victima fiind o persoană în vârstă de 57 de ani, iar conducătorul auto părăsind locul accidentului.

Victima a fost transporată la spital în vederea acordării de îngriji medicale de specialitate.

În urma verificărilor investigativ-operative efectuate conducătorul în cauză a fost identificat la scurt timp, stabilindu-se că  este vorba de un tănăr de 19 ani din Drăgășani, care în timp ce ar fi condus un autoturism în localitate, ar fi acroșat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă în aceeași direcție de mers, ulterior părăsind locul accidentului.

Totodată, s-a constatat și faptul că acesta avea dreptul de a conduce pe drumurile publice, suspendat.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În continuare se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și parăsirea locului accidentului.