Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

URMĂRIRE CA ÎN FILME pe străzile din Vâlcea. Tânăr de 18 ani, fără permis, „zmeu” pe șosea

La data de 01 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Servicului Rutier Vâlcea și Poliția orașului Băile Govora au identificat pe Drumul Național 67, cu aparatul de măsurare a vitezei, un autoturism care circula din direcția Râmnicu Vâlcea spre Horezu, cu o viteza de 94 km/h pe un sector de drum limitat la 60 km/h.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițistului rutier, continuându-și deplasarea spre un drum forestier din apropiere.

Imediat, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, acesta fiind abandonat la aproximativ 1 km, pe un sector de drum forestier din apropierea DN 67.

De asemenea, șoferul a fost interceptat și identificat la scurt timp de către polițiști, stabilindu-se că acesta este un tânăr de 18 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

A fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii atrag atenţia asupra importanţei respectării regulilor de circulaţie şi reamintesc celor aflaţi la volan că, pentru o deplasare în siguranţă, trebuie să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculul din fața sa şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă.