Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Susțineți Viitorul Dăești să ajungă în Liga a doua!

George Popolan face istorie în lumea fotbalului. O echipă vâlceană ar putea ajunge în eșalonul doi al fotbalului românesc. Ultima echipă vâlceană care a jucat în Liga a doua a fost CSM Râmnicu Vâlcea, ulterior Damilla, în urmă cu 7 ani. Vâlcenii au șansa să vadă și să participe la fotbal de la calitate dacă Viitorul Dăești ajunge în Liga a doua. Pentru acest lucru e nevoie de susținere, iar cei care credeți în fotbalul vâlcean, puteți să o faceți în mai multe moduri.

„Noi suntem ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV VIITORUL DĂEȘTI – C.S. Viitorul Dăești, ce se luptă cu onoare și reprezintă județul #Vâlcea cu mândrie în #Liga_3.
Dorim să promovăm în #Liga_2 , dar avem nevoie de ajutor!
Vă prezentăm 3 metode prin care puteți contribui:

#Metoda1
3,5% contează! 3,5% din impozitul pe venit, pentru C.S. Viitorul Dăești.
Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pe care îl datorezi statului pentru susţinerea C.S. Viitorul Dăești!
Orice contribuabil persoană fizică are dreptul de a direcţiona 3,5% din impozitul pe venit către cluburile sportive, aşa cum este şi C.S. Viitorul Dăești.
E important să ştii că aceşti bani nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci un sprijin financiar care nu implică din partea ta niciun cost suplimentar. Pur şi simplu, 3,5% din banii pe care îi datorezi statului ca impozit pe venit pot fi folosiţi pentru a susţine echipa ta favorită.
Descarcă de aici – https://bit.ly/3atl4wV – Formularul 230, precompletat cu datele clubului. Completează formularul și depune-l la administrația financiară de care aparții (ai aici lista administrațiilor – https://bit.ly/3mf8WSL), astfel încât formularul să ajungă până pe 25 mai direct la #ANAF. De asemenea, poți opta pentru trimiterea lui prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.
Trebuie să folosești #Formularul_230 dacă ai avut, în anul precedent, venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică.

#Metoda_2
20% fac diferența!
Puteţi contribui la succesul CS Viitorul Dăești, obţinând totodată beneficii importante de imagine prin alăturarea brandului companiei pe care o reprezentaţi cu cel al CS Viitorul Dăești, devenind sponsori prin direcţionarea către club a unui procent de 20% din impozitul pe profit al companiei.
Codul Fiscal permite companiilor să direcţioneze, sub formă de sponsorizare deductibilă din impozitul pe profit datorat statului, către orice entitate non-profit (aşa cum este CS Viitorul Dăești) o sumă egală cu 20% din impozitul pe profit (dar nu mai mult de 0,5% din cifra de afaceri).
Conform legii, companiile pot deduce din impozitul pe profit datorat statului sumele virate cu titlu de sponsorizare.
Foarte important: Sponsorizarea nu presupune cheltuieli suplimentare şi nu afectează profitul net al companiei!
Ce aveți de făcut? Să urmați 2 pași simpli:
Să completați contractul de sponsorizare cu datele firmei și cu suma de sponsorizare, apoi să ni-l trimiteți în format word la adresa de e-mail: [email protected], iar noi vă vom trimite contractul în 2 exemplare, semnat și ștampilat în original.
În funcție de suma donată, sponsorul va beneficia de:

● Abonament anual la toate evenimentele de pe teren propriu ”#Free_Pass_Member_Club”, #fular, #tricou și #insignă.

● Titulatura de sponsor principal la toate evenimentele organizate în 2022 / 2023.
● Apariția ca Sponsor principal pe toate materialele print dedicate evenimentului: #fluturași, #afișe, #broșuri.
● Campanii promovate pe #instagram, #facebook , #tik_tok și #youtube.
● Promovare în presa parteneră.
● Promovare prin #newsletterele evenimentelor.
Descarcă #Contractul_de_Sponsorizare de aici: https://bit.ly/3xb9TAJ.

#Metoda_3
Donează în contul organizației!
Susţinerea ta este foarte importantă pentru C.S. Viitorul Dăești. Una dintre cele mai simple modalităţi de a sprijini echipa pe care o iubeşti este să donezi direct în contul clubului.
Cum Donezi
Procedura este simplă: Virezi din contul tău personal suma cu care vrei să ajuţi C.S. Viitorul Dăești, folosind informaţiile de mai jos:
ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV VIITORUL DĂEȘTI
#Banca: CEC BANK
#Cont: RO13CECEVL0130RON0623986
#Motiv: DONAȚIE
La rubrica „detalii plată”, Vă rugăm să menţionaţi „donaţie”.”