Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ȘOCANT! Și-a ucis nepoata de 3 ani pentru că… plângea

Un bărbat din judeţul Vâlcea a fost arestat preventiv, după ce a ucis-o pe fiica surorii sale, în vârstă de doi ani şi 11 luni. Fetița îi era încredințată de părinți, iar totul a pornit atunci când el s-a enervat că fetița plângea. În acel moment, a aruncat-o de podea.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a anunţat miercuri că un bărbat este urmărit penal pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

„ În seara zilei de 10 septembrie, inculpatul, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Câineni, judeţul Vâlcea, iritat de faptul că minora în vârstă de 2 ani şi 11 luni (nepoata sa de soră, care îi fusese încredinţată de părinţii acesteia spre creştere şi educare în lipsa acestora) plângea, acesta a exercitat cu intensitate acte de violenţă asupra minorei, respectiv a aruncat-o şi a proiectat-o pe podeaua de ciment a imobilului.

Astfel, în urma circumstanțelor, victima a suferit un politraumatism cu traumatism cranio cerebral (cu hemoragie meningo-cerebrală) şi traumatism abdominal (cu ruptură hepatică, contuzie renală dreapta şi hemoperineu consecutiv), leziuni ce au condus la decesul victimei la data de 12 septembrie la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu ”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Bărbatul a fost prezentat, miercuri, Tribunalului Vâlcea, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.