Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

S-a aflat CAUZA INCENDIULUI VIOLENT de la mansarda blocului din Ostroveni (FOTO)

S-a aflat cauza incendiului de marți, 26 aprilie a.c. de la mansarda unui bloc din ostroveni, în urma căruia 12 apartamente au fost distruse de flăcări. Dan Pascaru, șeful ISU Vâlcea, ne-a declarat că pompierii au stabilit cauza incendiului. În urma verificărilor, s-a ajuns la concluzia că incendiul a avut drept cauză un efect termic. ”Practic, totul a pornit de la o priză care alimenta centrala termică de la apartamentul 24 din blocul respectic. Priza nu era izolată corespunzător”, a spus Dan Pascaru.

Amintim că un incendiu de proporţii a izbucnit, ieri, la mansarda unui bloc din Râmnicu Vâlcea. Focul s-a extins rapid, iar douăsprezece apartamente au fost avariate. Salvatorii au intervenit cu 6 autospeciale de stingere dar şi cu două autoplatforme de lucru la înălțime.
Intervenţia a fost una dificilă, din cauza acoperişului din tablă care bloca accesul în zona focarelor. În cele din urmă, acesta a fost dat jos. În sprijinul pompierilor au sosit şi colegi din judeţele învecinate. Nu au existat victime, locatarii ieşind pe cont propriu.

Proprietarii apartamentelor nu aveau asigurare. De fapt, aprtamentele de la mansardă nici măcar nu era intabulate. Autorităţile fac acum cercetări pentru a stabili cauza incendiului.