Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Răzbunarea pădurii: S-a răsturnat cu TIR-ul plin cu lemne furate (foto)

În noaptea de 26/27 septembrie a.c., în jurul orelor 00.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național 7CC a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 45 de ani din Mureș , în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, în care transporta material lemnos, pe centura orașului Călimănești, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului nu au rezultat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificării încărcăturii, polițiștii rutieri au constatat faptul că materialul lemnos este transportat fără documente specifice de transport, motiv pentru care a fost dispusă confiscarea cantității de 19 mc lemn de foc și a vehiculului în care se află.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 mc, neînsoțite de documentele specifice de transport.