Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA. Nume sonore pe scena 𝐖𝐞 ❤️ 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥

În perioada 18 – 21 august 2022, pe Platoul Fețeni, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea și Sprint Media promit iubitorilor de muzică live o experiență de neuitat.

𝐖𝐞 ❤️ 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 se va desfășura în aer liber, pe parcursul a 4 zile magice, cu peste 30 de nume sonore din țară și din străinătate!

Cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai, vor încânta publicul cu muzică live, Festivalul fiind cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată!

𝐖𝐞 ❤️ 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥, cel mai tare festival de muzică live al verii 2022, va aduce pe scenă nume sonore din muzica românească și internațională: 𝐑𝐨𝐧𝐚𝐧 𝐊𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠, 𝐀𝐓𝐁, 𝐉𝐚𝐲 𝐒𝐞𝐚𝐧, 𝐑𝐢𝐜𝐜𝐡𝐢 𝐞 𝐏𝐨𝐯𝐞𝐫𝐢, 𝐁𝐥𝐮𝐞, 𝟑 𝐒𝐮𝐝 𝐄𝐬𝐭, 𝐂𝐨𝐧𝐧𝐞𝐜𝐭-𝐑, 𝐋𝐚 𝐅𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚, 𝐎𝐮𝐭𝐥𝐚𝐧𝐝𝐢𝐬𝐡, 𝐋𝐨𝐮 𝐁𝐞𝐠𝐚, 𝐃𝐫 𝐀𝐥𝐛𝐚𝐧, 𝐍𝐚𝐧𝐚, 𝐇𝐚𝐝𝐝𝐚𝐰𝐚𝐲, 𝐎𝐜𝐞𝐚𝐧𝐚, 𝐎𝐭𝐭𝐚𝐰𝐚𝐧, 𝐃𝐉 𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐜𝐭, 𝐀𝐫𝐬𝐞𝐧𝐢𝐞 𝐞𝐱. 𝐎-𝐙𝐨𝐧𝐞, 𝐍&𝐃, 𝐌𝐞𝐥𝐨𝐝𝐲 𝐓𝐡𝐨𝐫𝐧𝐭𝐨𝐧 𝐞𝐱. 𝐏𝐮𝐬𝐬𝐲𝐜𝐚𝐭 𝐃𝐨𝐥𝐥𝐬, 𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬, 𝐋.𝐀, 𝐁𝐨𝐝𝐲 & 𝐒𝐨𝐮𝐥, 𝐒𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐊𝐢𝐬𝐬, 𝐀𝐥𝐞𝐬𝐬𝐚𝐧𝐝𝐫𝐨 𝐂𝐚𝐧𝐢𝐧𝐨, 𝐆𝐢𝐨𝐫𝐠𝐢𝐨 𝐂𝐢𝐚𝐛𝐚𝐭𝐭𝐨𝐧𝐢 și alții.

La marginea pădurii din Râmnicu Vâlcea, atât tinerii puși pe distracție, cât și familiile cu copii, vor avea parte de 4 zile memorabile și efervescente, evenimentul fiind completat cu un parc de distracții, zona de food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile.

Momentele live de pe scenă vor continua cu Mega Petrecerea 𝐃𝐢𝐬𝐜𝐨 𝐀𝐧𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟎𝟎, unde petrecăreții vor putea dansa până în zorii zilei.

Magia Festivalului 𝐖𝐞 ❤️ 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 va fi întregită de Liana Stanciu și Nick (N&D), gazdele celui mai tare festival-experiență al anului 2022.

Urmărește 𝐖𝐞 ❤️ 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 aici: https://www.instagram.com/welovemusic.festival/

https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176

Bilete disponibile aici:
https://www.iabilet.ro/bilete-we-love-music-festival-74723/