Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA: Bărbat MORT, prins sub un palet de panouri fotovoltaice

UPDATE 2: „În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

UPDATE: Persoana decedată avea 62 de ani. Victima se afla în supravegherea manipulării a doi paleți, cu ajutorul unui motostivuitor. Cei doi paleți au intrat în balans și au căzut peste victima. La sosirea echipajului SMURD, victima se afla scoasă de sub paleți, de către ceilalți muncitori. La fața locului se afla și personal din partea ITM Vâlcea.

*********

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Vâlcea. Un bărbat din județul Vâlcea a decedat în timp ce descarcă paleți cu panouri fotovoltaice.

„Persoană prinsă sub un palet cu panouri fotovoltaice, în municipiul Râmnicu Vâlcea, la o societate comerciala pe strada Ștrandului. Se deplasează 1 descarcerare, 1 ASAS, 1 SMURD cu 10 subofiteri de la GI Rm. Vâlcea și 1 ambulanță SAJ.

Din păcate, la sosirea echipajului SMURD, victima a fost găsită în SCR. Se procedează la efectuarea manevrelor de resuscitare”, arată ISU Vâlcea.